Reparaties

Reparatie

Ook voor het vakkundig repareren en restaureren van uw sieraden kunt u bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij bijvoorbeeld uw dierbare ring weer zo repareren dat u er weer jarenlang plezier van zult hebben. Natuurlijk krijgt u vooraf eerst een prijsopgave zodat u precies weet wat er gaat gebeuren en wat de kosten zijn.

Onderhoud

goudsmid polijst sieraadHet is verstandig om uw sieraden zeker 1 keer per jaar te laten schoonmaken en te laten controleren op slijtage. Het verlies van een steen uit een ring is vaak te voorkomen als u de ring regelmatig laat nakijken, zeker als deze dagelijks gedragen wordt.

Het schoonmaken van armbanden en colliers kan voorkomen dat deze eerder breken waardoor u deze kunt verliezen. Het vuil dat tussen de schakels komt werkt namelijk als een soort schuurpapier.

Veranderen sieraden

Bent u een  uitgekeken op uw ring of heeft u al jaren een collier in een kastje liggen dat u nooit meer draagt? Dan is het een idee om deze te laten veranderen in een sieraad dat u wel leuk vindt en met plezier zal dragen. Er zijn mogelijkheden genoeg en we kunnen u daar met plezier meer over vertellen.

Als u meer informatie of advies wilt, neemt u dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Hieronder kunt u  filmpjes zien van diverse reparaties zoals o.a. het repareren van een antieke zilveren eierdop, het plaatsen van een nieuwe zetting en een deuk uit een slavenband halen.