Over ons

Geschiedenis

Wij hebben onze opleiding gevolgd aan de vakschool “goud en zilversmeden” te Amsterdam. Deze opleiding werd in 1988 afgesloten met het diploma vakbekwaamheid goudsmeden. Dit diploma wordt namens het bestuur van de Federatie goud en zilversmeden uitgereikt voor het praktijkexamen in het laatste jaar en staat bekend als het hoogst haalbare in de branche. meesterteken kleinDoor het behalen van dit diploma is het mogelijk een uniek stempel aan te vragen met daarin het “meesterteken”van de goudsmid. Dit stempel wordt door de goudsmid zelf ontworpen, en staat geregistreerd bij de “Waarborg Nederland” en wordt gestempeld in elk door ons gemaakt sieraad.

Wat doen wij

Wij werken voor een aantal gerenommeerde juweliers en antiquairs, maar ook  particuliere klanten uit het hele land weten ons te vinden. Iedereen kan dus bij ons terecht voor een reparatie, voor een trouwring of voor het maken van uw eigen ontwerp.

Foto’s van wat wij voor onze klanten hebben gemaakt kunt u vinden in het “Fotoalbum”. Op de pagina “2e Kans” laten wij zien dat we nog iets heel leuks kunnen maken van uw oude sieraden.

Ook op Facebook is Carabas goudsmeden natuurlijk te vinden met berichtjes over waar wij zo al mee bezig zijn.

Waar kunt u ons vinden?

goudsmid werkbank pagina foto

Wij zijn te vinden in het gezellige centrum van Monnickendam op het Zuideinde 22. Van dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 zijn wij voor u geopend, maar mocht u op een andere tijd willen komen dan kunt u daarover contact opnemen.

Om een afspraak te maken hoeft u alleen via de pagina “Contact” een email te sturen , waarna wij snel contact met u zullen opnemen.

Vragen

Mocht u nog vragen hebben of een idee met ons willen bespreken dan kunt u ook daarvoor het contactformulier gebruiken. We nemen dan snel contact met u op om uw vraag te bespreken.

Wij horen graag van u !

Ronald en Esther
Carabas goudsmeden
Zuideinde 22
Monnickendam